Färg&Form KIDS

Fina höstnyheter från Färg&Form. Färg&Form har tagit fram ett helt ny KIDS-kollektion. Gunila Axéns populär Moln känner ni säkert igen. Rött är den senaste färgen. Groda och Lamm är helt nya mönster, formgivna av Anders Bylin.

Rislampan har fått ett rejält uppsving de senaste åren. De är relativt billiga och ger ett fint sken. Och söt är den; Lamm-lampan. Hade mönstret Groda funnits när min son var liten, så hade han sovit i ett sådant bäddset. Jag har kallat honom ”Grodan” sen har var liten. Min lilla groda. 🙂 Och Moln. Vem gillar inte det mönstret? Många är vi iallafall. Jag gillar verkligen Färg&Forms enkla, stilrena mönster. ?  

Gunila Axen´s pattern Moln (Cloud) in red. Groda (Frog) and Lamm (Lamb); new patterns from Färg&Form. I like a lot!

Pressbilder från Färg&Form.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.