Nytt hemma – Tassimo

Tassimo. En ny kaffemaskin från Bosch, som är mycket enkel att använda. Man sätter bara in en kapsel, kallad T DISC, och trycker på knappen. Klart. Man kan göra kaffe, te och varm choklad. Olika varianter av kaffe; klassiskt kaffe, cappucino, latte machiatto mfl. Man kan även justera styrkan på kaffet.

Jag fick möjligheten att prova en Tassimo-maskin hemma hos oss. Min familj gillar den; maken tar gärna en espresso och sonen älskar varmchokladen, gjord av Marabou mjölkchoklad. Vi har fått sätta en helgstämpel på den. 🙂 Så god är den. Snygg design, men formen på maskinen gör att den tyvärr är lite svår att passa in i vårt kök. Y

Eget foto (espressokoppen kommer från Sagaform).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.