Tavlor gör skillnad

När vi ändå är inne på konstverk. Det blir ofta pricken över i. Som med belysning. Man kan inreda hur tjusigt som helst, men utan belysning och med kala väggar så blir det inte bra. Helheten är superviktig – det kan inte påpekas nog ofta. ?
Ibland är det snyggast med en riktigt stor tavla, men på bilden ovan hade även en tavelvägg fungerat utmärkt. Jag kan tycka att det blir lite kalt bredvid den stora tavlan. Två mindre tavlor bredvid hade varit fint. Satta över varandra, så att höjden blir samma som på den stora tavlan.
Bilder på barn hör till mina favoriter. När man blir förälder vill man ofta ”tapetsera” hela hemmet med bilder av barnet/barnen. Jag vet! 😉 De är ju det finaste man har. Och det får man såklart göra om man vill det. Men det blir ofta finare att centrera fotona till några valda delar av lägenheten/huset. Ni vet, gruppera istället för att sprida ut. Bilden ovan är ett bra exempel på hur levande det blir med foton på väggen. Prova att hålla handen över fotona och se skillnaden. Sovrummet blir ganska så trist utan. Y
Bilder från Plaza.fi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.