Korall som stänkskydd

Enamello Kitchen Front stänkskydd ?är tillverkat av emalj. Ett alternativ till kakel och glas. Emalj är ett mycket motståndskraftigt material. Stänkskydden är reptåliga, slitstarka, värmetåliga och fuktskyddade. I bassortimentet finns elva färger att välja mellan. Nu kommer ett mönstrat alternativ; Banties fina mönster ”korall’.

En fördel med emalj är att man kan fästa magnetaccessoarer, som till exempel krokar, på stänkskydden utan att borra hål. De är enkla att montera. Man fäster stänkskyddet med kardborreband eller lim på baksidan och förseglar kanten mot bänkskivan med våtrumssilikon. Stänkskyddet kan fästas direkt på befintligt kakel. Y

Pressbild från Enamello.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.