Trevlig söndag och ett ljuvligt sovrum!

Hallå där fina läsare! Jag har legat lite lågt i helgen. Är krasslig. Har verkligen inte alls tid att vara sjuk just nu. Men har man någonsin det? Till veckan har jag mycket på jobbet. Precis som jag vill ha det. Jag har inredningsuppdrag som ska presenteras. Och jag har en artikel att skriva klart. Jag har börjat skriva inredningsartiklar för en Umeåbaserad tidning. Det känns jätteroligt. Jag gillar att skriva lite längre texter – också. Jag berättar förstås när första artikeln ligger ute.
Bilden; ett ljuvlig sovrum. Det ljusa gamla brädgolvet, den vackra golvlisten och en romantisk tapet bildar en vacker bas. En säng i smide och ett bäddset med söt bård, som plockar upp den ljusblå färgen i tapeten, gör sig bra i rummet. En charmigt nött pall får agera sängbord. Den söta buketten binder ihop och bidrar med där lilla extra. Jag tror att jag kryper ner där och kurerar mig lite, så ses vi imorgon. 😉 Kram Y

Bild från Alvhem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.