Trevlig helg!

Fredag och Våffeldag. ?Vi har inte ätit våfflor idag. Sonen kom hem sent från fritids. Han hade så roligt där att jag fick ringa efter honom. 🙂 Och maken jobbade i Stockholm. Så vi våfflar imorgon istället. I helgen ska vi lägga ut en hel del på Blocket, handla vårkläder till sonen och planera ett och annat (jodå, nu ska det målas och tapetseras). Jag har ju lovat fler bilder hemifrån. Förhoppningsvis så ska det bli en hel del bilder allt eftersom rummen blir klara.
Här har det har varit soligt så länge att man nästan tar det för givet. Det får gärna fortsätta så. Hoppas att solen lyser på er också! Trevlig helg! Y
Bild från Boligpluss.no. Foto: Alf Borjesson/Matprat.no.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.