Tulpaner och illustration

En liten titt hemma hos oss. Jag gillar att fynda. Gärna till halva priset. Vem gör inte det? 😉 Vasen på bilden fanns hos Mio. Jag gillade, men tyckte att den var lite väl dyr. Men några veckor senare, så var den nersatt med 50 %. Den är nu min favoritvas. Tung, rejäl och rymmer många tulpaner. Tulpanerna har jag köpt på Coop Forum. De kostade 29.90 för 10 stycken. Jag köpte två buketter och blandade till en stor.

Buketten står på vår gamla kista (från 1802), som agerar sidobord i vårt vardagsrum. Kistan har jag ärvt av min mamma. Allt jag vet är att den kommer från morfars sida. Korgen har jag köpt på en inredningsbutik här i Umeå. Den samlar senaste tidningsskörden. Den fina illustrationen har jag beställt från Family Living för något år sedan. Det är Camilla Fuchs som har illustrerat. Den är härligt knasig. Ett rum med vackra tapeter och rosor passar en inredare. Och ett kylskåp med balettkjol. Varför inte? 🙂 Y

Foto: Annika Persson. ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.