Ljuva tapeter och sovrum i sommarhus

Den här tiden på året tar mina stugdrömmar alltid ny fart. Följer ni bloggen, så vet ni redan. Jag kom på mig själv med att kolla annonser idag. Bara för att … Det är verkligen inte aktuellt för tillfället. Alldeles för mycket att fixa med det hus vi redan har.

Det skulle vara jättekul att få i uppdrag att inreda en stuga/ett sommarhus! När jag såg bilden ovan tänkte jag direkt på ett sovrum i ett sommarhus. Där kan det gärna få vara lite ljuvt. Att hänga upp en gren och använda den som ”garderob” fungerar fint under sommaren. Ett tips, som jag har visat förut. Billigare blir det inte. Jag föredrar lättare galgar, men vill man ha lite stadigare galgar så passar IKEAs vita toppen till stilen. Ta en grövre gren bara. 🙂 Det mörkt bruna (gillar att kvisten har så många nyanser) bryter av fint mot vitt, rosa och grönt. Y

Bild från Leva & bo. Styling: Maria Nordin. Foto Joachim Belaieff.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.