Trevlig helg och fina bakverk

Härliga helg! Här regnar det tyvärr. Hoppas att det blir bättre väder imorgon när vi ska fika och spela brännboll med sonens klass. Han börjar i en ny klass till hösten, så det är ett litet hej då över det hela. Sedan ska jag träffa min fina kompis Hanna. Vi ska äta pizza tillsammans med våra barn innan vi ska på konsert. Våra respektive ska sjunga. På söndag firar vi ju alla mammor! Skriver mer om det imorgon.

Via Elle, så hittade jag till Holy Sweets hemsida. De gör alldeles underbara bakverk. Se bilden ovan. Jättefina skålar och fat på fot, vaser och glasburkar. Gillar allt! En färgkombination som man inte ser så ofta. Ljuvliga anemoner. Elle bjuder på recepten här. Ha nu en riktigt fin helg alla! Kram Y

Bild från Elle. Foto: Stefan Segolson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.