Porslinsservis – Tillsammans

Alldeles, alldeles nytt från Lisa Bengtsson. En porslinsservis med härliga mönstret TILLSAMMANS! Serien består av tre delar; en mugg med sex olika motiv, en assiett med tolv olika motiv och en skål. Så fina!

Att jag gillar hundar, det vet ni. Vi har ju vår Ville. Hos grannen bor Moa, långhårig kanintax och Villes flickvän. Ni skulle vara med när de träffas; Moa tjuter av glädje när hon ser Ville! Och Ville voffar på ett alldeles speciellt sätt. Ville blir helt förtjust bara han ser Moas matte eller husse. Hon kan ju vara i närheten? De vill verkligen vara tillsammans. Så mönstret passar perfekt hemma hos oss. Det är alltid lika spännande att se vad Lisa Bengtsson hittar på. Begåvad som få. Resultatet blir alltid något extra! Y

Pressbilder från Lisa Bengtsson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.