Rice färgar hemmet

Rice produkter och inspirationsbilder är fulla av färgglädje. En del produkter är härligt knasiga, som lampan överst, men alla produkter är inte fullt så busiga. Rice omtyckta enfärgade korgar ex, passar i de allra flesta hem. Jag gillar lekfullheten i bilderna. Och att man törs använda sig av mönstrade tapeter och färg på väggarna. När jag tittar på bilderna, så tänker jag ex; den röda ramen blir en fin detalj i ett tonårsrum, den rosa kudden blandad med enfärgade (färgerna taget ur mönstret) piffar upp en vit soffa i ett färgfattigt rum osv. Jag njuter av helheten och kollar in alla detaljer kan man säga. 😉 Y

Pressbilder från Rice.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.