Sovrumsinspiration

Lite sovrumsinspiration på söndagskvällen. Det grå överkastet. Så snyggt! Det grå tar bort lite av den romantiska känslan som ett vitt virkat överkast lätt kan ge. Passar mig bättre. Visst är det snyggt med mörkt golv, grå textilier, svart metall, trä och bambu? Jag gillar den kombinationen riktigt mycket.

Den nedre bilden förmedlar en härlig känsla, tycker jag. Man kan riktigt känna att, där sover man gott. Ett litet krypin med mörka väggar kan kännas mysigt och ombonat. Har man plats framför sängen, så är det jättefint att ställa en bänk där. Jag gillar bänken på bilden. Och detsamma gäller gungstolen. Y

Bilder från Marie Claire Maison.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.