Vackert glas från Holmegaard

    
När jag ändå är inne på färgat glas, så måste jag visa de här fina produktbilderna från Holmegaard. Cocoon ljuslykta har kommit i nya färger; bloom (gul), hyacint (rosa), evergreen och indigo. Jättefina färger. Jag vill ha en av varje. Den klassiska Kiwi-lyktan får se upp. 😉 Jag gillar faktiskt den här formen ännu mer.

 Ornamenten i Celebrate-serien är gjorda för att hängas upp. Fina i fönstret, från en gren eller i julgranen. Men de passar lika bra som som servetthållare, som detalj på present eller paket. De är tänkta till jul, men jag tycker att de passar året runt. Man väljer själv hur juliga man vill göra dem. Vackra bilder att inspireras av på flera sätt; ursnygga lådor/plåtburk på översta bilden. Bordet, stolarna och grenen på bild två. Och snöre är ju alltid snyggt. Y

Pressbilder från Holmegaard.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.