Indiska stylar med färg

Sällan har det väl varit så trendigt att jobba som stylist, som nu!? Superstylisten Lotta Agaton har hållit en omskriven kurs på Beckmans den här hösten och systrarna Fahrman
(m fl) spelar in en ny säsong av Stylisterna. Det stylas och fotas som aldrig förr på inredningsbloggarna. Det är bara att konstatera; det finns många härligt kreativa personer i det här landet. Vi har sett många fina bilder i Lotta Agatons anda. Inte konstigt för hon inspirerar verkligen och ligger alltid rätt i tiden. Och många läckra bilder med washitejp. Och en hel del bilder fotade ovanifrån. Indiskas färska bilder visar färg på ett nytt sätt. Ja, nytt och nytt… Det har säkert gjorts något liknande förut. Svårt att vara först med något numera. 😉 Men läckra är de! Jag vet tyvärr inte vilka som stylat och fotat. Återkommer med namnen. Y

Bilder från Indiska.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.