Enkelhet

Det blev en oplanerad bloggpaus. Jag gillar egentligen inte det. Jag vill att det ska finnas minst ett nytt inlägg varje dag för er som läser min blogg. Men jag blev rejält förkylt och tappade all ork. Inte helt oväntat efter en alltför hektisk tid. Julefrid? Nja, inte det här året. Nu har vi bara tagit det lugnt och jag är på banan igen.
 
Jag ser verkligen fram emot det nya året. Att starta på nytt. Jag har fattat en del viktiga beslut. Ett är att säga upp mitt kontorsrum och flytta hem. Hyran höjs med 50 % i år och det känns galet mycket. Men jag är inte alls ledsen för det! Jag får ett nyrenoverat, stort (ca 20 kvm) rum. Och noll hyra. 😉 Det blir en härlig nystart! Bilder kommer förstås. Jag ska bara få ordning först.
 
Bilden ovan kommer från Serholts nya kollektion för 2012. Enkelhet, som jag alltid gillar.
 
Pressbild från Serholt (Village).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.