Trevlig helg!

Helg! Veckorna går så fort att jag knappt hänger med. Men det kan ju vara bra också. Nu räknar jag ner till designveckan och möbelmässan i huvudstaden. Om en vecka, så flyger jag ner. Jag behöver en rejäl dos inspiration just nu. Och det kommer jag garanterat att få där. Perfekt timing, skulle man kunna säga. 🙂

I helgen ska jag städa ur mitt gamla kontor (sånt som måste göras). Och fortsätta att fixa med mitt nya kontor här hemma. Ja, jag vet att en del av er väntar på bilder. Det kommer! Måste bli riktigt snyggt först. 😉 Men kanske, om andan faller på och ljuset är med mig, så kommer det en sneakpeak i helgen. Trevlig helg till er, fina läsare! Kram ?

Bild från Vt Wonen. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.