Vårkänslor och snygg styling

Det har varit lite glest mellan inläggen den senaste tiden. Tiden har inte räckt till. Ni vet, kurs, resor, sjukdomar och allt. Men nu ska det blir andra bullar. Jag är fulladdad med inspiration. Det känns att det här är början på något nytt. Och det är inte bara härliga vårens intåg som ger den känslan. 🙂 I går var jag på ett mycket trevligt lunchmöte. Ett nytt samarbete, som jag ska berätta mer om i ett kommande inlägg. Bilden ovan känns härligt vårlig. De smutsiga pastellerna finns där förstås. Och bokstäverna hänger med, men på ett lite nytt sätt. Stora, men inte påträngande. Jag gillar att stylisten har hängt tavlorna helt tätt. Fint! Lite härligt stök också. Gillar mycket! ?


Bild från RUM (via Pinterest och Emma).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.