Vägghyllor och styling

Inspirerande pressbilder från IKEA. Väggfärgen är inte min grej, men jag gillar allt annat. Snyggt stylat av Filippa Egnell. Den läckra hyllan, som nästan blir som en skulptur på väggen, är tillverkad av  FÖRHÖJA väggskåp. Bara att skapa sin egen variant, som passar perfekt på väggen där den ska sitta. Om ni klickar er vidare till väggskåpen, så kolla bilden i mitten (orange bakgrund) också. En annan fin variant. En dagbädd eller säng av lastpallar. Med hjul. Och en vägg med inspirationsbilder och annat man gillar. Lätt att göra, blir personligt och fint. Enkelt och billigt. Sånt man gillar! ?

Pressbilder från IKEA Livet Hemma. Styling: Filippa Egnell. Foto: Karl Anderson. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.