Asplund och fina produkter

Fantastic Frank Fastighetsmäkleri har börjat samarbeta med Asplund. Jag förstår valet. Asplund hör till mina absoluta favoriter. Ännu en sådan där butik (se föregående inlägg) där jag gillar nästan allt. Och de är få måste jag säga. Kräsen. 🙂 På bilderna ser ni bland annat korgen Code Basket av Ola Wihlborg. En klassiker som har stått på min önskelista alltför länge. Fina sidobordet Tati av Broberg & Riddarstråle, soffbord East av Jessica Signell Knutsson och små kuber/montrar av Eva Lilja-Löfwenhjelm. Visst kan man diskutera det här med homestyling och produktplacering på det här viset, men det är inget som stör mig. Vill man köpa lägenhet/hus, så är det förstås viktigt att man ser bortom alla möbler och vackra ting. Och det kanske inte alltid är helt lätt? ?

Bilder från Fantastic Frank blogg.  

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.