Nytt kök

Idag har min man och jag varit och pratat kök med en säljare. Det är mycket att tänka på när man ska byta kök, men eftersom vi har klurat på det länge så vet vi hur vi vill ha det. Det är bara detaljer som kan komma att ändras. Ni ska såklart få följa med på köksresan. Speciellt när det väl blir dags att sätta in det nya köket. Vi hade hoppats innan jul, men vi får nog vänta längre. Det blir ett klassiskt vitt kök med svarta vitvaror. Vi har hittat en köksstil som vi verkligen gillar och som kommer att passa jättebra i vårt 20-talshus. Det ska bli spännande (inte på ett bra sätt) att se var slutnotan kommer att landa. Kök kostar. Men så ska det sitta där i många långa år också. ?

Pressbild från Tibrokök.    

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.