socialdemokraterna Åsele

Ny blogg

Här kommer ni att kunna följa oss ”Åselesossar” fram till valet. Vår politik, våra idéer och vår syn på alla aktuella frågor. Du är givetvis välkommen att delta i debatten med kommentarer och egna funderingar.

5 kommentarer

 1. Bert-Rune Wibrell

  En gång i tiden var jag sosialdemokrat men har under resans gång upptäckt svagheter som jag icke kan stödja.Det är med sorg i hjärtat jag lämmnar partiet.

  • aselesocdem (inläggsförfattare)

   Det är givetvis tråkigt att du väljer att lämna oss. Vad som ligger till grund för ditt beslut vet vi inte, men anser du att det finns ”svagheter” i vår politik så borde du redovisa dem för partiet. Det kanske är något som kan ändras, eller du kanske har missuppfattat något. Vi för gärna en dialog lokalt, likväl som vi tror att det även gäller ”högre upp”.

 2. Bert-Rune Wibrell

  Att sossialdemokrater i Åsele refuserar åsikter kunde jag mig väl aldrig tänka mig.
  Vad har ni denna sida till,om inte folk skall komma till tals

  • aselesocdem (inläggsförfattare)

   Vi refuserar inga åsikter så länge det inte handlar om personangrepp, förtal eller ovårdat språk. Däremot granskar vi alla inlägg innan vi ev publicerar dem. Då vi inte har daglig koll på bloggen så kan det ta ett par dagar innan kommentarerna läggs ut.

 3. Gunnel Jonsson

  Läste på blogg att det inte finns Trygghetsboende i Åsele det gjorde mej lite bekymrad, har vi inte Duvan i Fredrika och Blåmesen i Åsele som är Trygghetsboende, vanligt boende men med personalbemanning, jag vet inte riktigt vad skrivaren är ute efter men det är väl ett led i att få ta över rodret i kommunen men det hoppas jag vi slipper efter den senaste fadäsen med ombudgeteringen där ivern tog över sunt förnuft.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.