Nya tag i guldklubben

Northland Basket tar nya tag för att få starkare ekonomi så att den svenska guldklubben även kan förverkliga sin dröm om att spela i Europa i framtiden (läs 2015/2016).

Sedan tidigare har Northland haft en ryggsäck i form av miljonskulder till Luleå kommun. Och som bekant har huvudsponsorn, gruvbolaget Northland det kämpigt värre. Frågan är hur det blir med den sponsringen framöver. Hittills är sagt att bolaget ska fullfölja sitt avtal (som är inne på sista året med basketklubben).

Samtidigt har Anna Jonsson, klubbdirektör för Northland Basket hoppat av (för annat jobb).

Titeln som klubbdirektör tar Urban Nordh, tidigare kansli- och sportchef. På säljsidan anställer Northland Basket Christoffer Gramner och Emelie Lundqvist.

– Northland Basket står inför flera spännande säsonger, där laget ska fortsatt vara hungriga efter ytterligare ett guld samt ett kommande europaspel. Vår resa att verka för bättre förutsättningar för svenska damelitspelare kommer att fortsätta och vi ska självklart bjuda vår publik på underhållning på högsta nivå även nästa säsong, säger nyblivna klubbdirektören Urban Nordh i ett pressmeddelande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.