Ett fynd för Kings?

Spänningen fortsätter när det gäller vilka spelare guldcoachen Vedran Bosnic ska satsa på. Länstidningen i Södertälje avslöjar att Södertälje Kings skrivit ett tryoutavtal med en kanadensisk pointguard, som hade NBA-kontrakt förra hösten.

Myck Kabongo är guardtalangen som förra hösten var med San Antonio Spurs. Där blev det dock bara en försäsongsmatch innan kontraktet bröts. Den  191 centimeter långe kanadensiske pointguarden, som är född i Lubumbashi, Zaire, har skrivit på ett provkontrakt med svenska mästarna.

Kings-coachen Vedran Bosnic bekräftar nyheten, och berättar att klubben behåller amerikanerna Andre Jones och Raven Barver tills vidare:

– Vi har tryoutspelare och måste titta på vilka vi ska behålla. Han (Myck Kabongo) har just kommit hit men aldrig spelat i Europa tidigare. Förra säsongen var han i D-League, och han har solida collegesiffror. Han är här, jobbar hårt. Vi får se. Han blir här i två, tre veckor, säger Vedran Bosnic, till Länstidningen.

En kommentar

  1. Pingback: Myck Kabongo To Join Wolves For Camp? | Hoops Rumors

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.