Salon: ”Är inte riktigt 100 än”

Jag vet att jag är 209:a på pucken här, men om ni missat den så kolla in Sportbladets Umeåbördiga bloggare och reporter Malin Wahlbergs långa intervju med Emil Salon.

Ni läser den här. En mycket underhållande intervju.

Emil som hade en strålande premiär har strugglat lite med skyttet sedan dess. Mot Jämtland i fredags tog han bollen till korgen tre gånger istället.

Återstår att se när Emil kommer upp i den nivå som han varit på förut.

Så här långt snittar Emil 18.4 minuter, 5.4 poäng och 1,1 av 4.0 treor per match.

Inte den statistiken många hade hoppats på. Vi får se om Peter Linvall på NSD får rätt. Han kallade Emil överskattad innan säsongen.

* * *

Rätt ska vara rätt. När jag nu gick på Udominates publiksiffra i går bör det nämnas att t.ex. Björklöven och många flera i Umeå också lägger på årskort som inte är där på sina publiksiffror.

IBK Dalen gör det dock inte, Umeå BSKT och Iksu gör det inte heller. Så det är som ni märker olika.

Angående Udominate och deras matcharrangemang är temat i år ”Spare no expences”.. typ.

Bara väggen i entren sätter tonen på ett bra sätt.

IMG_0387[1]

Sedan väl inne i arenan möttes man nu senast av fyra ”moving heads” som projicerade Udominates logga i taket och på väggarna.

Det är en ny entrétunnel som är gjord för i år, det är cheerleaders, nya mattor med loggor under stolarna, det är sponsorklätt över hela arenan, halvtidsskottet är infört och dessutom är det lika många funktionärer som publik… typ.

Det enda som fattas nu är att introt ska bli klart. Jag utgår ifrån att det blir av det maffigare slaget.

Vinner inte Udominate årets matcharrangör i år i Damliga och priset går till Northland igen då har antingen ingen från SBBF satt sin fot i Umeå eller så är dom blinda.

För mig kan dom redan langa över priset.

* * *

Avslutningsvis så kan vi konstatera att nu kommer det äntligen ett positivt besked angående serbiska guarden Mirjana Beronja.

Hon spelade inte i helgen då arbetstillståndet från Migrationsverket inte blivit klart.

– Det blir klart innan torsdag. Hon är med och spelar då, säger Micke Blomqvist inför torsdagens fight mot Uni Gör i Eurocup.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.