Fyra ledare prisade

KFUM Umeå har i kväll måndag haft årsmöte och i samband med det ur Hans Larssons Stipendiefond delat ut stipendier till fyra basketledare.

Här nedan har Bloggen saxat rakt av från KFUM Umeås hemsida hur klubben presenterar pristagarna:

Robin Sandberg

Han har bara varit tränare i KFUM i ett år men har trots det visat upp stor potential till att bli en duktig tränare. Han är inte bara bra på att lära ut basket, utan han är även ansvarsfull, nyfiken och positiv till utveckling och nya utmaningar. Han har ett ständigt driv till att utvecklas och bli en bättre tränare.

Caroline Muzito Bagenda
Hon är nyss fyllda 21 år och gör redan sin andra säsong som tränare i KFUM. Carro är en glad tjej med höga ambitioner och som gärna är med och påverkar KFUMs utveckling. Hon har under åren både tränat killar i 15-19 år samt en av våra nystartade barngrupper på Haga. Carro är mycket omtyckt av våra föräldrar och barn.

Patrik Nilsson
Under sina år i KFUM har han tränat både tjejer och killar. Han är en duktig tränare med individen i fokus och där alla barn och unga alltid är välkomna. Han har hela tiden ett driv till att utveckla sina spelare och är mycket pålitlig som tränare och ledare. Han brinner också för utvecklingsfrågor gällande KFUMs framtid.

Marie-Charlotte Hegethorn
Hon kom in till KFUM en dag för tre år sedan och sa att hon ville starta upp en tjejgrupp i Hörnefors. I dag har hon redan fått kommunen att bygga nya basketkorgar i en av hallarna. Hon är otroligt driven och har en förmåga att se nya möjligheter och hitta på nya projekt som tex att spela vänskapsmatcher mot grannlandet Finland.

KFUM har även en liten bild på pristagarna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.