Stjärnor levererade

I NBA-slutspelet levererade stjärnorna för att hålla sina lag kvar i kvartsfinalserierna.

Clevelands superstjärna LeBron James såg till att utjämna matchserien mot Chicago till 2–2 med ett hoppskott i slutsekunderna häromdagen.

I den femte matchen svarade James för 38 poäng, 12 returer och 6 assist när Cleveland vann med 106–101 och tog ledningen med 3-2 i matcher mot Bulls.

En seger till så är Cleveland i semifinal? Vem möter de i så fall?  Omöjligt att tippa… på östra halvan i slutspelsträdet är ställningen 2-2 i matcher mellan Atlanta Hawks och Washington Wizards.

På västra sidan är Los Angeles Clippers favoriter i serien mot Houston. Rockets lever kvar tack vare James Harden och Dwight Howard som låg bakom vinsten med124-103-seger över Los Angeles Clippers. Houston reducerade därmed till 2–3, i bäst av sju. Harden satte 26 poäng, tog 11 returer och fick 10 assist. Howard svarade för 20 poäng och 15 returer.

En seger till för Clippers till semifinal mot vinnaren mellan Golden State Warriors och Memphis Grizzlies (2-2 i matcher).

Bilden: Cleveland Cavaliers stjärna LeBron James (23) blockar skottförsök av Chicago Bulls guard Derrick Rose (1), Cavaliers guard Matthew Dellavedova hjälper till i försvarsspelet.

Foto: Tony Dejak AP/TT.

Här finns klipp med Le Bron James framfart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.