Rekord-elvan?

Att klubbar försöker förlänga kontrakt och behålla ens tomme från föregående säsong är närmast en regel. Men vad säger man om Alvik Baskets damligalag, nog måste det vara snudd på rekord att förlänge med en hel elva!?

Coach Frasse Pinto och hans nye assisterande – Robin Sandberg (i fjol i Umeå) har alltså kvar ett helt fotbollslag från föregående säsong.

Elvan som förlängt: Anna Lundquist, Klara Lundquist,  Paula Juhlin, Ellinor Holmberg, Josefine Loob, Madeleine Aabö,  Tyra Carlsten-Handberg,  Katharina Fasth-Gillberg, Fanny Håkansson, Lisa Siösteen, Nathalie Schönberg.

Ny: Nathalie Lindén (återvänder efter ett år i Northland Basket)

Alvik letar nu efter spelare med spetskompetens för att laget ska kunna ta ytterligare kliv den här säsongen.

– Vi kommer att ta in 2-3 spelare till som kan komplettera truppen och passa in i lagbygget. Spelare som kan ge oss den spetskompetens som behövs i form av ledarskap, energi och speciella skills. Dessutom kommer våra talanger i Basketettan Dam att få möjlighet till träning med damlaget, säger Carro Håkansson, klubb- och sportchef i Alvik Basket, till klubbens hemsida.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.