Skiftbyte på bänken

Vi noterar ett skiftbyte på Northland Baskets bänk.

Nathalie Lindén väljer att flytta hem till moderklubben Alvik.

– Det känns jättekul att få komma tillbaka till Alvik och få se vad som hänt i klubben under de åren jag varit borta, säger Nathalie Lindén i ett pressmeddelande.

I stället plockar Luleå-laget in ännu en BG-talang, det blir Lovisa Brunnberg som får chansen i ligatruppen.

– Lovisa har haft en kanonsäsong med BG Luleå i år och steget till Northland Basket och Basketligan dam känns helt naturlig. Förutom att vara en väldigt kreativ spelare och en väldigt bra skytt så är Lovisa en lagspelare och energigivare, säger coach Jens Tillman.

En annan sak runt Northlands trupp är att Cleo Forsman-Goga inte kommer att spela nästa säsong.

– Det blir inte riktigt så, tyvärr. Innan jag slet av korsbandet så hade jag problem med vänsterknäet. Jag stod över några matcher på grund av det men jag fick aldrig några direkta svar på vad som var felet. Men nu är knät röntgat och det visade att jag har en fraktur på knäskålen.Det blir ingen träning eller spel för mig just nu. Troligtvis inte nästa säsong heller, säger Forsman-Goga till NSD.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.