Hittar stjärnpengar?

Stjärnspelaren Dino Pita kan spela för mästarlaget Södertälje Kings i ligapremiären. Eller?

– Inget är klart, men om det löser sig är jag redo, säger landslagsguarden till Länstidningen.

 

Dino Pita spelade senaste i belgien och hans mål har i första hand varit ett utlandskontrakt även för stundande säsong, men han har spelat med Kings under försäsongen.

– Jag hade ju hoppats på utlandet, men det ser mörkt ut just nu, så jag tänker inte så mycket på det. Jag har tränat och spelat med Kings och känner mig som en del av laget. Jag vill spela basket och jag tränar med laget nu som om jag skulle vara med.

– Han ligger med i vår laglicens som det är just nu. Det som saknas är vår överenskommelse med Dino. Det handlar lite om ekonomi, men vi hoppas att vi ska komma i mål med det här till på torsdag, säger klubbdirektören Robert Andersson till LT.

Kings måste hitta nya pengar och lösa finansieringen av ett kontrakt utanför den ursprungliga budgeten för truppen.

– Vi försöker fokusera på ett avtal som sträcker sig över hela säsongen. Vi känner också att det finns en del som är attraktivt med spel hos oss nu när vi ska spela Fiba Europe cup, säger Robert Andersson.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.