Pam om mötet i Umeå

Klockan är sen, men här kommer de första kommentarerna från Pam Blomberg själv kring det nya kontraktet med Sallén och mötet med Udominate i Umeå i morgon torsdag.

– Ursäkta att det blev sent, men det har varit lite hektiskt dag i dag, ha, ha, skriver Pam i ett mejl till Bloggen.

– Jag kommer att spela med Sallén i morgon. Klubben har en del skador, samtidigt som jag själv fortfarande vill ut i Europa och spela (eftersom Umeå inte erbjöd mig något kontrakt för den här säsongen). Så vi kom fram till en lösning med ett öppet kontrakt, något som passar både mig och Sallén.

– Jag är ivrig och ser fram mot att vara tillbaka i Umeå, jag har ju spelat där i fem säsonger och min make (Richard Blomberg) finns ju fortfarande i stan, skriver Pam och avslutar:

– Look forward to seeing you!!

Pam Blomberg snittade för Udominate förra säsongen 17,4 poäng i Damligan.hennes pricksäkerhet var 51,2 procent på tvåpoängare och 50 procent på trepoängare (bäst i ligan).

Pam har letat klubbar runt om i Europa utan att ännu få napp. Innan Sallén kom in i bilden diskuterade hon med Alvik Basket, men där gick det inte att komma överens kring den utlandsklausul som Pam ville ha. Något som Uppsala-klubben Sallén inte hade några problem med.

Sallén har även värvat en ny pointguard i amerikanskan Tiffany Brown. Om hon spelar mot Udominate eller inte avgörs under torsdagen, det handlar bland annat om att hos Migrationsverket få klart med arbetstillstånd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.