Stjärnan: Vad som helst kan hända

Frida Aili från Udominate Basket är inte ensam landslagsstjärna att fundera på framtiden.

Elisabeth Egnell är en annan som kanske lägger av.

– Just nu är det faktiskt så att vad som helst skulle kunna hända, säger ”Bettan” till Folkbladet Östgöten.

Senaste säsongen spelade Egnell i Angers i franska ligan. Det slutade med en stressfraktur i foten.

– Det var två månader där när hela laget hade mycket skador, så jag körde på. Jag gjorde det här klassiska misstaget att man vill köra på för lagets skull och det slutar med att skadan blir värre och man spelar ganska dåligt, säger Egnell.

Framtiden?

– Vi får se lite. Jag väntar med ett beslut om och var jag ska spela. Det är alltid kul när man pratar med agenter och får höra att det finns förslag och jag gillar att spela på den högsta nivån, men jag var rätt less efter säsongen. Dels för att jag haft så ont större delen av året. Sedan är det ett pussel att få ihop det med familjen också, säger Egnell som inte utesluter något. Inte ens spel på hemmaplan i Norrköping med Dolphins.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.