Amerikanska lämnar

Visby Ladies tog in Mante Kvederaviciute – nu  släpper klubben amerikanskan Taylor Gault.

Guarden som i Visby snittat 13 poäng är klar för spel i BBC Résidence Walferdange i Luxemburg.

– Vi tackar Taylor för hennes tid i Visby Ladies. Taylor är en atletisk och bra basketspelare som just har påbörjat sin proffskarriär. Med hennes personlighet och vilja kommer hon att nå långt och vi önskar henne ett stort lycka till i Luxemburg och framöver, säger sportchefen Anders ”Leo” Pettersson i ett pressmeddelande.

x x x x x

En internationell notering: Serbiskan Dajna Butulija, som tidigare spelat i Sverige med Luleå, Norrköping och Sallén, har bytt klubb. Hon lämnar Maccabi Ashdod i Israel och ska spela vidare i Rumänien med Cluj Napoca.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.