Stjärnan om klausulen

Det funkade inte i spanska Palencia och inte i litauiska Neveziz Kedainiai.

Nu är landslagscentern Carl Engström klar för Uppsala Basket.

– Jag tänkte länge om jag skulle försöka hitta något nytt i Europa i januari, men hamnar du fel i en tredje klubb under samma säsong kan hela säsongen vara bortkastad, säger säger Carl Engström till UNT

Men det finns en klausul i kontraktet. han kan lämna Sverige fram till den 25 januari.

– Det var mest min agent som ville ha det så. Jag tror inte att det är något som kommer att hända innan den tiden, det är ju rätt så snart. Jag tror att det blir spel säsongen ut i Uppsala, som jag ser det, säger Carl Engström.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.