En liten citatrunda

Dags att bjuda på en liten citatrunda.

I nästa omgång (3 januari) ställs Umeå BSKT mot BC Luleå  – där en viss Yannick Anzuluni i går kväll hade stor show. Hemma i Luleå blev det islossning för hela laget efter att coach Peter Öqvist höjst rösten i paus.

– Lugn? Lugn för honom är annorlunda än lugn för andra (skratt). Han var lite arg på oss men vi förstod vad vi behövde göra i tredje med defensiven och intensiteten. När vi spelar intensivt får vi publiken med oss och med 2 000 på läktaren blir det fantastiskt, säger Yannick till NSD.

Lagkamraten Adam Rönnqvist passar i NK på att hylla Yannick;

– Han är ett monster. Han sliter ner varenda retur och gör poäng. Han är så här duktig. Han var ju årets forward förra året.

x x x x x

Uppsala Basket har värvat Carl Engström. Något som lagets Axel Nordström är mycket nöjd med.

– Att spela med Carl på planen blir som att ha en målvakt under korgen, vilket gör att vi andra kan kliva upp ett steg längre i pressen. Jag tror att det kommer att bli väldigt bra för oss, säger Axel Nordström till UNT.

Axel Nordström vill även se en comeback av Oluoma Nnamaka, som lade av för ett och ett halvt år sedan;

– Oluoma kan vila i flera år och ändå vara kvar i samma form. Han är en sten. Hans form behöver ingen oroa sig över. Han är otroligt stark och otroligt basketsmart.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.