Besked om Umeå-flytten

Det spekuleras en hel del – här i Bloggen kommer klara besked om Emelie Enjebos flytt till Umeå.

25-åriga Emelie Enjebo med Solna som moderklubb spelade en säsong i Umeå Comets 2011/2012 och då blev det 22 matcher/21 minuter och 7,5 poäng plus 2,5 returer. Hon har sedan lirat i ligan med Järfälla, 08 Stockholm, och Sallén. Senaste säsongen fanns hon i AIK Basket som från ettan kvalade sig upp till ligan. I snitt har hon säsong efter säsong legat på cirka 20 minuter, 7 poäng och 2 returer som snitt.

Säsongen 2017/2018 kommer det att bli noll i dessa statistikkolumner. Emelie Enjebo ska inte spela med Udominate.

– Nej det har jag inte tänkt. Jag flyttar upp till Umeå för att plugga på polishögskolan. Jag har alltid velat bli polis och har nu tänkt satsa 100 procent på skolan när jag börjar där.

Ingen basket alls för dig?

– Kanske i framtiden, men inte den här säsongen då jag ska fokusera på skolan. Sedan får vi se hur det blir i framtiden, jag stänger i alla fall inga dörrar, säger Emelie Enjebo.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.