Udominate om nya hjälpen

Udominate Basket i Umeå har som bekant ett skuldberg att brottas med och ska försöka satsa sig ur krisen.

I arbetet har ingått att förstärka på säljsidan och skaffa nya sponsorer har klubben .

Till hjälp finns sedan en tid den förre klubbdirektören i Sundsvall Dragons Anders Jansson som, efter att hans anställning i Dragons upphörde i samband med konkursen, startat ett konsultbolag, Savoj Consulting, vars verksamhetsbeskrivning anger; ”Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom marknadsföring, försäljning, coaching, ledarskapsutbildning, integration samt utveckling av idrottsklubbar i Sverige och internationellt”.

Under senhösten har Udominate presenterat ett antal nya samarbetspartners.

– Anders Jansson har lång erfarenhet av att jobba med försäljning och sponsorer. Han är bra på att lägga upp sponsorpaket, vad man kan göra för samarbeten och har kommit med nya idéer. Han är ett bollplank åt oss inom försäljning och marknadsföring, det har hjälpt oss mycket och bidragit till flera nya sponsoravtal, säger Udominates General Manager Joakim Gentay till Bloggen.

Herrligalaget i Sundsvall Dragons försattes i konkurs våren 2016. Efterspelet till konkursen är ännu inte avslutat. Andreas Bogseth,  åklagare vid Ekobrottsmyndigheten i Umeå, uppger för Sundsvalls Tidning att utredningen är klar och att han har för avsikt att åtala tre personer för bokföringsbrott. En av de misstänkta är Anders Jansson.

– Gällande Sundsvall Dragons så har det ingen koppling alls till oss, säger Joakim Genetay.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.