Marknadsföringsknep?

I Norrbottens Media rapporteras om att Luleå Basket och Udominate ska mötas i sommarens gatbasket-VM i Luleå.

Men det är inte sant. Klubben Udominate Basket ska inte vara med.

Måhända ligger ett litet marknadsföringsknep (?) av arrangören bakom ”nyheten”. Luleå Baskets klubbdirektör Christer Sehlin uttalar sig i NK/NSD. När Bloggen kollar med honom så visar det sig att han fått uppgiften om Umeås deltagande av Jon Kärneskog som håller i VM-trådarna.

– Hahaha, han vrider det! Det är ett lag från Umeå, säger Micke Blomqvist, assisterande coach i Udominate Basket, själv ivrig gatbasket-VM-deltagare och sambo med en av de spelare som ska ställa upp i Umeås lag i juli.

Det handlar om ett lag där bland annat tidigare Udominate-profiler ska spela. Så kopplingen finns där. Klara namn i Umeås laguppställning är Annica Nybom, Kicki Nybom, Ashleigh Brown plus att Jennie Saunders ska dyka upp. Därtill viskas det om ett par hemliga namn.

Laget skulle även kunna marknadsföras som återförening av Visby Ladies-gänget som Micke Blomqvist coachade innan Udominate ens var uppfunnet…

I vilken skepnad Luleå ska ställa upp är oklart.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.