Klart: Ny klubbdirektör i BSKT

Då är det klart med ny klubbdirektör i Umeå BSKT. 49-årige umebon Per Törnqvist (bilden) tar sig an uppgiften.

– Vi från styrelsen i Umeå BSKT är väldigt nöjda med rekryteringen. Med Per får vi en klubbdirektör med starkt ledarskap och ett affärssinne som på ett engagerat sätt kan driva föreningens utveckling tillsammans med oss. Han har erfarenheter från att utveckla företag och arbeta med marknadsfrågor vilket är precis den profil vi har sökt. Per har även en lång erfarenhet av föreningslivet som ordförande och coach inom basketverksamhet som han kommer få nytta av i rollen som klubbdirektör. Med Per på plats så fortsätter vi bygget av en stabil ekonomi och organisation. Detta är grunden för att vi ska skapa vinnare på och vid sidan av planen, säger Umeå BSKT ordförande Michael Jalmby i ett pressmeddelande.

– Jag ser verkligen fram mot mitt nya uppdrag. Umeå BSKT är ett fantastisk varumärke, föreningen har en intressant framtid med så engagerade och kreativa personer. Tillsammans med övriga ledningen och de ideella krafterna i föreningen som finns ska det bli mycket roligt att arbeta vidare och utveckla föreningen och verksamheten, säger Per Törnqvist.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.