USA-hälsning: Jobbar för mästerskapet

Hollie Mershon befinner sig hemma i USA. Bloggen fick sent på onsdagskvälllen svensk tid tag på henne för en lägeskoll efter det blivit klart att hon gör ny comeback i Umeås ligalag, nu under nya namnet A3 Basket.

– Jag ser verkligen fram mot nästa säsong, särskilt för chansen att få spela för coach Janne. Jag gillar hans stil med förmågan att ingjuta förtroende hos alla spelare, säger Hollie som fortsätter;

– Det är härligt att en så stor del av laget kommer tillbaka till nästa säsong, det säger en hel del om klubben. För min del missade jag förra säsongen på grund av skadan, det ska bli roligt att göra en ny comeback.

– Planen är att jobba hårt  mot målet att vinna mästerskapet med det här laget. Jag tycker det är ett härligt gäng både på och utanför planen. Jag ser också fram mot att få nya lagkamrater då det ska komma nya spelare som ska ge oss en extra dimension, säger Hollie Mershon, som däremed lämnar en ”cliffhanger”…

A3 Basket som förlängt med nio spelare ut fjolårstruppen ska alltså inom kort presentera nyförvärv.

Hollie Mershon kommer tillbaka till Umeå andra veckan i augusti,

Så här i slutspelstider för NBA i USA fick Hollie även frågan om hur det går i årets final.
Tar Steph Curry eller LeBron James hem spelet? 

– Steph Curry. 100%!

Bilden: Vid årets SM-final mot Luleå var Hollie Mershon inte i spel för Umeå – men hon fanns ändå med och stöttade laget från sidan. Hennes ansikte syntes tydligt vid matchpresentationen i Umeås sporthall på Gammlia (även kallad Umeå Energi Arena Vatten).
Foto: Peter Hegethorn

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.