Silly: Tillbaka från college

Alvik Basket har klart med Amanda Tivenius som är tillbaka i Sverige efter att ha varit på college i USA där hon senaste två åren spelade med division II-skolan Nova Southeastern. 2017/2018 snittade hon där 3,8 poäng och 3,8 returer.

Den 22-åriga forwarden har kontrakt för ett år med Alvik.

– Jag är supertaggad på att spela med Alvik, härligt gäng där jag kan utvecklas mycket säger Amanda Tivenius i ett uttalande på klubbens instagramkonto.

Amanda Tivenius från Lidingö spelade innan college en ligasäsong i Sverige, det var 2013/2014 med Solna Vikings. På 17 matcher med drygt 17 minuters speltid per match snittade hon då 2,6 poäng och 2,9 returer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.