Åtta poäng i debuten

Förra säsongen hade Umeå BSKT ”Årets Guard” i svenska ligan. Nu har Arik Smith gjort sin första match för sin nya klubb Inter Bratislava i Slovakien. På bilden syns Arik tillsammans med klubbens övriga fyra nyförvärv – inte minst då den 224 centimeter långe Michal Fusek (23-årig slovakisk center). Från vänster synd David Abrham, 21-årig slovakisk froward, Lee Skinner, 27-årig amerikansk forward, Andrej Kuffa, 27-årig slovakisk forward, den store Fusek och Arik Smith.

I går spelade Inter Bratislavas nya lag för första gången tillsammans i träningsmatch, det blev förlust 71-77 mot Pardubice från Tjeckien. Bortalaget, anförda av jänkaren Donovan Jackson (Iowa State) kom under senare delen av matchen tillbaka från 18 poängs underläge. Jackson stoppade i hela 33 poäng.

Arik Smith gjorde åtta poäng i denna debutmatch för Inter Bratislava.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.