NBA-silly: Oj, oj, oj

Silly season i världens bästa liga går inte av för hackor. De så kallade fria agenterna, alltså spelarna som är fria att gå vart de vill för hur mycket pengar de vill,  har börjat röra på sig på allvar. Förhandlingsperioden i NBA är 1-6 juli.

I twitterflöden öses det fram uppgifter och den som är i framkant är förstås ESPN:s Adrian Wojnarowski. Kevin Durant ska inom kort snart tillkännage sin flytt från Golden State – hans nya klubb ska bli  Brooklyn Nets där han ska sammanstråla med Kyrie irving (som lämnar Boston). Båda stjärnorna uppges vara redo att signa fyraårskontrakt. Brooklyn ska även ha centern DeAndre Jordan (senast i New York Knicks) på ingång. En tre-ojare. Oj, oj, oj.

Uppdatering: Durant bekräftade i natt svensk tid via Instagram att han kommer att skriva på för Brooklyn.
Om han kan spela kommande säsong är oklart – efter att ha slitit av hälsenan i årets finalspel.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.