Toppdomare, tung skada och annat

Bloggen ska passa på att berätta vem som var bäst på plan när A3 Basket mötte CCC Polkowice.

Svaret är: Domaren Ivana Ivanovic från Serbien. Hon var ”crew chief” och hade med sig två gubbar, en ryss och en finländare. Ivana Ivanovic ledde domarlaget med bravur och var klockren i sina beslut. Ett föredöme!

x x x x x

Svenska lagen i Fiba EuroCup women har det fortsatt tufft. Umeå har 0/3. Luleå har 0/3.
Nästa omgång onsdag 6 november:
Grupp C: Orman Genclik, Turkiet-A3 Basket Umeå.
(gruppen toppas av Orman som har 3/0. WNBA-stjärnan Arike Ogunbowale snittar 30,7 poäng per match).
Grupp E: Luleå Basket-Galatasaray, Turkiet.
(gruppen toppas av polska Artego Bydgoszcz som har 3/0, i senaste matchen ledde förra Umeå-guarden Brianna Kiesel (16 poäng + 9 assists) Artego till seger mot Galatasaray),

x x x x x

Ny tung skada för Golden State Warriors som hamnat i en mardröm. Steph Curry bröt handleden då han gick i golvet och fick en Phoenix-spelare över sig. Som lag var Warriors lika usla som i tidigare matcher i säsongsinledningen och var tidigt i jättestort underläge i förlustmatchen mot Phoenix.

x x x x x

Kevin Durant som lämnat Warriors och numera har Brooklyn Nets som klubbadress slet som bekant av hälsenan i slutspelet i våras. Superstjärnan meddelar nu att han inte planerar att spela alls den här säsongen, det är rehab som gäller hela vägen.

x x x x x

Här lite så kallade highlights från Jämtland-Umeå. Men frågan är om inte klippen mest visar hårresande försvarsmissar (?).

x x x x x

Missa inte: Kvällens retromatch där BC Luleå ställer upp i klassiska Plannja-tröjor i mötet med Djurgården. Matchen  sänds fritt på SVT Play.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.