Silly: Klar för flytt

Anna Dahl lämnar Wetterbygden och har klart med ettårskontrakt för Telge Basket.

Forwarden på 192 cm har totalt gjort 45 landskamper i olika ungdomslandslag upp till U20 och har de två senaste ligasäsongerna snittat cirka 11-12 minuter per match i Wetterbygden Sparks. 2019/2020 blev det 2,5 poäng + 3,2 returer i snitt.

– Anna var en spelare vi tidigt ville knyta till oss i Södertälje. Hon har helt rätt profil för vårt lag och det ska bli spännande att se Annas utvecklingskurva under nästa säsong, säger Telgecoachen Joakim Lantto i ett pressmeddelande.

– Efter så många bra år i Wetterbygden känner jag att det är dags för en ny utmaning, säger Anna Dahl, som fyller 22 i början på juni.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.