Silly: Ett returtagar-ess (?)

Visby Ladies plockar in 25-åriga USA-forwarden A’Lexus ”Ace” Harrison, 188 centimeter. Hon kommer närmast från spel i Portugal med Guimares-klubben Vitoria SC där hon förra säsongen snittade 13,7 poäng och 10,9 returer per match. Skyttet var 50-procentigt från nära håll och 27-procentigt från trepoängsland.

Efter avslutad collegekarriär med St. Francis University, där hon sista året snittade 11,6 poäng och 8,1 returer, gjorde Harrison säsongen 2018/2019 ett försök i Rumänien, men då blev det bara sex matcher för klubben Arad.

Sportchef/coach Anders ”Leo” Pettersson tror sig ha hittat en spelare som kan vara med i toppen av returligan i SBL dam;

– En spelare med öga för returer, både offensivt och defensivt, bra spelsinne, dessutom ett bra skott utifrån. Ace spelar med energi, tuffhet och passion. Dessutom med rutin från Europa vilket såklart gör acklimatiseringen lättare för både oss och vårt  ”returtagar-ess”, säger Anders ”Leo” Pettersson i ett pressmeddelande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.