Silly: Tar in jänkare efter uppehåll

Det har börjat röra på sig lite vad gäller importer till SBL herr inför 20/21.

Södertälje BBK har i dag fredag presenterat klubbens första klara amerikan – pointguarden Trevin Parks.

Parks spelade inte alls förra säsongen utan kommer närmast från spel 18/19 i den cypriotiska ligan för Michelin Etha Engomis Nicosia där hans snitt på tio matcher blev 17,9 poäng och  4,2 assist. 29-åringen var då 31-procentig i sitt trepoängsskytte.

– Då Trevin inte spelade förra året så är han extremt hungrig att spela och hjälpa laget. Med Trevin på pointguard-position tror jag att vi kan utnyttja hans speed och smartness för att öppna upp spelet för våra skyttar i transition och halvplansspelet, säger Södertäljes coach Ludde Degernäs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.