NBA: Sanslösa rekordet

Det händer som bekant att lag kommer ut platt och inte hänger med. Ett exempel från svenska ligan är när Umeå BSKT gästade Köping i november, då ledde Stars med 52–23 i halvtid. Lagen möts igen i Karlbergshallen i morgon onsdag 30 december, Bloggen återkommer med inlägg inför den resan.

I en annan del av världen där ligan kallas NBA händer märkliga saker. Bloggen försöker fortfarande förstå det nya sanslösa ligarekordet över stor ledning på en halvlek – Dallas Mavericks blåste Los Angeles Clippers av banan med 77-27 i första halvlek. 50, ja femtio, poäng upp. Visst saknades Kawhi Leonard i Clippers (han hade sytt åtta stygn i munnen efter att ha träffats av en armbåge (oavsiktligt) i föregående match), men snälla, 50 poäng.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.