Aj, aj, ny korsbandsskada

Oliver Gehrke hade precis kommit tillbaka från en korsbandsskada och anslöt till Umeå BSKT efter en period i Spanien.

Nu blev det bra en match med Umeå i svenska ligan. På träning har 20-åringen råkat ut för en ny korsbandsskada.

Olyckan var framme i söndags och efter undersökning är skadans omfattning nu konstaterad. Säsongen är över för Gehrke.

Så är säger den store forwardstalangen i ett pressmeddelande;

”Det är sjukt surt, jag har varit arg, tom, ledsen, frustrerad. Att ha sån otur två år i rad känns fortfarande overkligt. Jag är väldigt ledsen över att den resan jag nyss påbörjat med Umeå tog slut så fort. Trivdes så bra med laget och var så sjukt taggad på resten av säsongen. Men, nu är det vad det är. Jag viker mig inte, jag har gjort det en gång förut och jag kan göra det igen. Har redan börjat planera min närmaste framtid och är redo att göra vad det än krävs för att komma tillbaka starkare någonsin.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.