Ännu tuffare för A3 Umeå

I två senaste omgångarna har A3 Umeå saknat Janee Thompson, inför lördagens match mot Alvik är det klart att inte heller Emma Stach kan spela.

Då båda stjärnguarderna snittar tillsammans 39 poäng, 10 assists och 9 returer per match. Med duon på skadelistan och i rehabträning blir det ännu tuffare för laget – inte minst mot ligaettan på bortaplan. En match med uppkast kl. 15:00 lördag.

Umeås nyförvärv, 22-åriga grekiska pointguarden Angeliki Vintsilaiou, kastas rakt in i hetluften från ett långt matchuppehåll i grekiska ligan och med endast två träningar i Umeå.

– Ja, det blir debut för Angeliki, vi har bara hunnit gå igenom en begränsad mängd saker, men hon är väldigt vaken och lär sig mönster snabbt. När det gäller matchen så reser vi med tio spelare och har inte gett upp något på förhand, alla har förståelse för att vi har den har situationen nu-  men vi ska spela om det med Alvik, säger coachen Janne Enjebo.

Mer läsning (Plus): Stjärnor borta – debutant mot ligaettan

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.