Silly: Veteranen mot milstolpe

En av ligans mest erfarna spelare förlänger – det står klart att profilen 21-22 kommer
att göra sin elfte säsong med Ladies och sin tolfte i ligan.

37-åriga Caroline Danielsson gjorde sin första tävlingsmatch för Ladies den 4:e oktober 2003 och har sedan dess gjort 198 matcher i ligasammanhang för Ladies. Nu står det klart att den 178 cm långa powerforwarden kommande säsong kommer passera milstolpen 200 matcher i Ladieslinnet.

Den gångna säsongen spelade Danielsson 19 matcher och snittade 1,8 poäng och 1,9 returer på 09:32 i speltid.

– Jag vet att vi kommer vara mycket mer förberedda som lag och kontinuiteten vi kan bygga på är ett stort steg för oss som gör att vi kan gå längre än tidigare år, vilket vi visade redan i slutet av 20-21. Personligen kommer jag fortsätta jobba hårt och göra det jobb coachen ber mig om, säger Danielsson i ett pressmeddelande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.